Vankka kokemuksemme vaativista verkkosivustototeuksista varmistaa onnistumisesi. Digitalisoimme ideasi alusta ylläpitoon asti. Sivustot toteutetaan responsiivina mobiilisivustoina käyttäen nykytekniikoita, kuten HTML5, CSS3 ja jQuery.

Toteutuksessa ota huomioon ainakin nämä:

  • Mobiilioptimoidut responsiiviset sivut
  • Hakukoneoptimointi
  • Hakukonemainonta
  • Sivuston helppo ylläpito

Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta otetaan alusta lähtien huomioon ja varmistetaan sivuston löydettävyys kaikilla päätelaitteilla.

Sivustoa suunnitellessa otetaan huomioon sivuston helppo ylläpito ja mahdollisesti hajautettu sivuston päivitys. Sivujen rakenne ja visuaalinen ilme toteutetaan sivupohjina, joten sisällönhallinta on yksinkertaista ja ulkoasumuutosten toteuttaminen on helppoa.

Integroimme tarvittaessa sivuston tuotehallintaan ja muihin taustajärjestelmään, jolloin sivustolle saadaan ajantasainen tieto automaattisesti ilman erillistä sisällönsyöttöä.

Katso lisää toteutuksistamme referensseistä. 

Google Adwords

Google Adwords hakusanamainonan avulla saat yrityksesi näkymään silloin kun asiakkaasi hakevat yrityksesi tarjoamia palveluita tai tuotteita.

Responsiiviset verkkosivut

Verkkosivuja katsotaan usein ja vaihtelevasti erikokosilla näytöillä, puhelimilla, tableteilla, kannettavilla, pöytäkoneilla, jopa wearables-laitteilla. Näytön koko vaihtelee usein, joten on tärkeää, että sivut toteutetaan niin, että ne sopivat eri kokoisiin näyttöihin, eri tilanteissa nyt ja tulevaisuudessa.

Mobiili Intranet ja Extranet

Toteutamme kirjautumista vaativat Intranet- ja Extranet -ratkaisut mobiilioptimoidusti.

Lähetä