Mobiili

Padiolla on vankka kokemus erilaisten mobiiliratkaisujen kehittämisestä iOS- ja Android-alustoille. Kehitämme myös selaimella käytettäviä responsiivisia verkkopalveluita sekä WindowsPhone-alustalle suunnattuja sovelluksia. Olemme erikoistuneet liiketoimintaa tukevien sovellusten ja niiden taustajärjestelmien kehittämiseen sekä käyttöliittymäsuunnitteluun.

Verkkosivut

Vankka kokemuksemme vaativista verkkosivustototeuksista varmistaa onnistumisesi. Digitalisoimme ideasi alusta ylläpitoon asti. Sivustot toteutetaan responsiivina mobiilisivustoina käyttäen nykytekniikoita, kuten HTML5, CSS3 ja jQuery. Integroimme tarvittaessa sivuston tuotehallintaan ja muihin taustajärjestelmään, jolloin sivustolle saadaan ajantasainen tieto automaattisesti ilman erillistä sisällönsyöttöä.

Asiakaskohtainen sovelluskehitys

Padion asiantuntijoilla on vankka kokemus erilaisista liiketoimintaprosseista. Olemme olleet toteuttamassa useita globaaleja CRM-järjestelmiä, laajoja verkkosivustoja sekä Extranet- ja Intranet-palveluja. Mobiili on meille arkipäivää ja otetaan huomioon kaikissa suunnitelmissa.

Lähetä