Pirkanmaan jätehuoltoon aina yhteys

  • Laaja tietokokonaisuus, jonka hyvä sivustorakenne tuo helposti tarjolle.
  • Monipuoliset tilaus
  • ja palautelomakkeet, joissa digitalisoitu työnkulku ja käsittely.
  • Helppo ja mukava julkaisutyökalu, jolla sisällönhallinta voidaan jalkauttaa oikeille henkilöille

Pirkanmaan jätehuollon sivustolla on paljon jätteiden keräykseen ja kierrätykseen liittyvää tietoa, johon asiakkaiden pitää päästä käsiksi koska ja mistä vain. Sivusto on tärkeä osa Pirkanmaan jätehuollon asiakaspalvelua.

Pirkanmaan Jätehuollon omistaa 17 kuntaa. Yhtiö huolehtii lähinnä asumisessa syntyvästä ja siihen rinnastettavasta jätteestä omistajakuntiensa alueella. Pirkanmaan jätehuoto tarjoaa palvelujaan myös yrityksille ja laitoksille. Yhtiö järjestää jätteiden keräyksen, kuljetuksen, käsittelyn ja loppusijoituksen. Yhtiö huolehtii myös asiakaspalvelusta ja laskutuksesta sekä vastaa jäteneuvonnasta ja jätehuollon yleisestä kehittämisestä.

Pirkanmaan jätehuollon sivustolla on paljon jätteiden keräykseen ja kierrätykseen liittyvää tietoa, johon asiakkaiden pitää päästä käsiksi koska ja mistä vain. Sivusto on tärkeä osa Pirkanmaan jätehuollon asiakaspalvelua. Sivuston kautta voi tilata moninaisia jätehuollon palveluja, kysyä neuvoja ja jättää palautetta.

Uuden responsiivisen sivuston kautta tämä on mahdollista mistä vain. Tilaus- ja palautelomakkeiden käsittelyn prossesit on täysin automatisoitu, jolloin tilaustenkäsittely kulkee digitaalisesti käsittelijältä toiselle ja mikään ei jää huomioimatta.

Linkit

Lähetä