Tulikiven web sivustot 7 eri kielelle

  • Julkaisu 7 eri kielelle
  • Mobiili optimoitu responsiivinen sivusto
  • Google/kampanjakoodien helpot lisäykset
  • Ulkoasun helppo hallinta
  • Laaja tuotetiedon integrointi julkaisujärjestelmään
  • Hajautettu sisällönhallinta
  • Mobiili optimoitu responsiivinen sivusto
  • Jälleenmyyjäsivustot
  • Some
  • jaot helposti sivustolta

Tulikiven laaja tuotevalikoima ja toiminta globaaleilla markkinoilla asettaa myös tiukat vaatimukset käytettävälle web-julkaisujärjestelmälle. Padion Flow-julkaisujärjestelmä integroituu saumattomasti Tulikiven tuotehallintaan ja mahdollistaa sujuvan tuotetiedon julkaisun seitsemään eri kielisivustoon.

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Sauna ja Sisustus. Tulikiven kuudessa takkamallistossa on yhteensä yli 1 000 erilaista takkaa. Lisäksi Tulkivi valmistaa markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Tulikivi toimittaa myös sisustuskiviratkaisut kaikkiin kodin tiloihin sekä pihalle. Tulikiven laaja tuotevalikoima ja toiminta globaaleilla markkinoilla asettaa myös tiukat vaatimukset käytettävälle web-julkaisujärjestelmälle.

Padion Flow-julkaisujärjestelmä integroituu saumattomasti Tulikiven tuotehallintaan ja mahdollistaa sujuvan tuotetiedon julkaisun seitsemään eri kielisivustoon. Flow-järjestelmän on suunniteltu käytettäväksi hajautetussa julkaisuissa, jolloin Tulikiven maa-organisaatiot voivat helposti vastata kielikohtaisesta sisällönhallinnassa. Sivuston yleiset käännökset onnistuvat helposti Flow-järjestelmän asetuksilla ja ovat Tulikiven ylläpidon hallinnassa.

Flow-tuotteen nykyainen template ajattelu, mahdollistaa sivustojen ulkoasujen helpon muokkauksen, jossa responsiivisuus on itsestäänselvyys. Erilaiset web-analytiikka koodit (google, yandex) on yksinkertaista lisätä sivuille hallintatyökalun avulla. Sivustot on optimoitu myös facebook ja some-jakoja varten.

Tulikivi otti Flow-järjestelmän käyttöön myös jälleenmyyjien sivuistoilla, jolloin jälleenmyyjille saadaan yhtenäinen brändi-ilme, tuotetiedot ovat aina ajantasaiset ja jälleenmyyjät voivat julkaista oman sisältönsä helposti Flow järjestelmän julkaisutyökaluilla.

Tulikiven laajasta valikoimasta löytää helposti itselleen sopivammat näppärällä tuotevalitsemalla. Yksityikohtaisella tuotekortilla pystytään esittämään kaikki halutut tiedot ja asiakas voi valita haluamansa pinta-vaihtoehdon.

Linkit

Lähetä