Classic Family digittää tykimmin

  • Mahdollisuus valita useista valmiista moduleista haluamansa
  • Helppo toiminnallisuuden laajennettavuus
  • Helppo julkaisu iOS ja android puhelimille
  • Oma admin käyttöliittymä pääkäyttäjille sisällön päivitykseen, Analytiikkaan ja latausten seurantaan
  • Push notifikaatiot global / Geofence /ryhmäpohjaiset

SC Classic on suomen menestyksekkäimpiä salibandyseuroja joka haluaa tarjota huippuviihdettä tämän päivän twistillä. SC Classic mobiilisovellus kerää kaikki Classicin digikanavat yhteen ja Classic Family pitää tiivisti yhtä!

Classic Family haluaa tarjota faneilleen enemmän.  Classic Family fanilla on helppoa seurata joukkueen kuulumisia Classicin mobiilisovelluksen kautta. Classicin mobiilisovellus kerää yhteen kaikki Classicin digikanavat: verkkosivut, Facebook, Instagram, Twitter ja Youtube löytyvät kaikki samasta sovelluksesta.  Sovellukseen on liitetty salibandyliiton tulospalvelu, tarjoaa näkyvyyden kaikkien otteluiden tulokset ja sarjataulukot aikuista junioireihin. 

Classic Familyn jäsenet pääsevät myClub palveluun sovelluksesta ja näkevät helposti tarjolla olevat Familyedut. Minkä tahansa Classic joukkueen kokoonpano on helppo tarkistaa joukkue listasta. 

Ottelutapahtuman käsiohjelmat ovat aina saatavilla sovelluksesta ja jännitystä on tarjolla otteluveikkauksista ! Push-notifikaatiot voidaan rajata vaikka ottelutapahtumaan ja näin tavoittaa ottelun katsojat.

Classic Family digittää tykimmin!

ps. Joko teidän seuralle on oma mobiilisovellus? Ota yhteyttä!

Lähetä