Tulikiven asiakkailla aina oikea tieto.

  • Julkaisu 7 eri kielelle
  • Keskitetty pilvipalveluhallinta
  • Toimii ilman verkkoyhteyksiä
  • Mahdollistaa laajojen, isojen materiaalien jakelun suoraan asiakkaille.
  • Jättää asiakasjäljen, aina tiedetään, mitä asiakkaalle on tarjottu
  • Käytetään suoraan olemassaolevaa materiaali, ei erillistä sisällönluontia
  • Laaja tuotetiedon integrointi julkaisujärjestelmään
  • Messukäyttö, katkeamattomat kuvaesitykset, videoiden toisto

Sidewing-myyntisalkku mobiilisovelluksella Tulikivi jakaa tuotetiedon, tuotekatalogit, hinnastot, asennusohjeet, videot, upeat referenssikuvat myyjilleen, josta myyjä voi poimia tarvittavan materiaalin asiakkaalle.

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Sauna ja Sisustus. Tulikiven kuudessa takkamallistossa on yhteensä yli 1 000 erilaista takkaa. Lisäksi Tulkivi valmistaa markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Tulikivi toimittaa myös sisustuskiviratkaisut kaikkiin kodin tiloihin sekä pihalle. Suomessa Tulikivelllä on noin 200 Tulikivi-myyntipistettä. Lisäksi Tulikivi-perheeseen kuuluu reilu 90 maahantuojaa ja jälleenmyyjää sekä noin 240 Tulikivi-myyntipistettä Suomen rajojen ulkopuolella.

Tulikivi halusi mahdollistaa, että jokaisella myyjällä on aina ajantasoinen ja tarkka tuotetieto hallussaan, jonka myyjä voi antaa asiakkaalle. Sidewing-myyntisalkku mobiilisovelluksella Tulikivi jakaa tuotetiedon, tuotekatalogit, hinnastot, asennusohjeet, videot, upeat referenssikuvat myyjilleen, josta myyjä voi poimia tarvittavan materiaalin asiakkaalle. Tiedot ovat julkaisuhetkellä, joka puolella maailmaa saataville ja jaettavissa edelleen asiakkaille. Digitaalinen materiaali ei lopu kesken, sitä ei tarvitse kantaa ja se ei vanhene käsiin. Myyjät näkevät tiedot mitä asiakkaille on annettu ja asiakas ei jää ihmettelemään.

Lähetä