Mobiilisovellus jokaiselle!

Isoille ja pienille yrityksille, ravintoloille, urheiluseuroille, blogareille, muusikoille, myyntiin, markkinointiin, yrityksen sisäiseen työnkulkuun

Mobiilisovellus takaa erinomaisen käyttökokemuksen helppoudellaan ja saatavuudellaan ja sen avulla on mahdollista hyödyntää puhelimen perusominaisuuksia, kuten kameraa, GPS:ää ja push-notifikaatioita.

Yrityksesi mobiilisovelluksen tai sisäisen työnkulun mobiiliratkaisun tekeminen onnistuu meiltä nopeasti ja edullisesti erinomaisen sovellusalustamme ansiosta.

Sovellusalustamme koostuu valmiista komponenteista, kuten esimerkiksi Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, push-notifikaatiot, kanta-asiakaskortti, tarjouskupongit, yhteystiedot. Näistä ja monista muista yrityksesi voi valita omaan sovellukseensa parhaiten sopivat osat.

 

Kaikille alustoille

Tavoita käyttäjäsi ja asiakkaasi aina

Teemme juuri sinulle sopivan mobiilisovelluksen omalla tyylilläsi. Sovelluselementtiemme kautta voit rakentaa juuri sinulle sopivan kokonaisuuden ja luonnollisesti saat sovelluksesi kaikille mobiilialustoille: iOS:lle, Androidille ja WindowsPhonelle!

 


Ole ajan tasalla

Saat kaikki some-kanavasi haltuun

Pysy yhteydessä faniesi, kumppaniesi ja asiakkaidesi kanssa. Saat kaikki some kanavasi käyttöösi, joten kun julkaiset päivityksen vaikkapa Facebookissa, se näkyy myös mobiilisovelluksessasi täydellisesti suunnitellulla mobiilityylillä.

Facebook-ystäväsi näkevät uusimmat tilapäivitykset. Twitter on täysin toimiva uudelleentweettauksineen, jakoineen ja suosikkeineen. Voit jopa lisätä Google+ aikajanan.


Edistä myyntiäsi

Myy tuotteita tai palveluita suoraan puhelimesta

Tehosta myyntiäsi. Myy tuotteitasi missä ja milloin tahansa, millä tahansa mobiililaitteella.

Voit luoda mobiilin kanta-asiakaskortin tai jakaa tarjouskuponkeja suoraan puhelimeen. Ei enää monimutkaisia lippuja ja lappuja. Sovelluksesi kautta saat sitoutettua kanta-asiakkaasi ja voit tarjota heille säästöjä.


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Saat kaiken somessa julkaisemasi kuvat ja videot mobiilisovellukseesi

Kaikki valokuvasi ja videosi helposti esillä yhdestä paikasta. Näytä Facebook albumisi ja liitä Flickr tai Instagram tilisi sovellukseen.

Lisää omia videoita tai liitä YouTube- tai Vimeo-videoita tai kanavia ja soittolistoja.


Ota kartat käyttöösi

Paikkasidonnaiset palvelut

Käytä sovelluksessasi satelliittipohjaista navigointia. Ohjaa asiakkaasi toimipaikkaasi tai mihin tahansa valitsemaasi paikkaan. Näyttää konttorisi kartalla tai näyttää lähellä olevat pankkiautomaatit, huoltoasemat tai parkkipaikat. Voit näyttää käytännössä lähes mitä tahansa karttanäkymässä.

 


Ole tavoitettavissa

Saavuta asiakkaasi push-viestillä

Lähetä maantieteellisen kohdistuksen perusteella push-viestinä sovelluksen käyttäjille uusimmat tarjoukset, loma-ajat tai uutiset. Push-viestit näkyvät silloinkin, kun sovellus on suljettu!

Asiakkaat voivat käyttää mobiilisovellusta yhteydenpitoon sähköpostilla, puhelimitse tai täyttämällä itse suunnittelemasi yhteydenottolomakkeen. Sisäänrakennettu reittiopastus johtaa heidät oikeaan toimistoon tai myymälään.


Anna tietoa

Usein kysytyistä kysymyksistä taustatietoon

Sovelluksesi on paras viestintäkanavasi. Toimita uutiset reaaliajassa ja päivitä niitä tarvittaessa. Toimita taustatietoa, usein kysyttyjä kysymyksiä, synkronoida esityslistat ja esittele työntekijäsi.


Esittele musiikkisi

Striimaa, jaa ja myy

Striimaa musiikkia ja julkaise uusi albumisi ja sinkkusi. Käyttäjät voivat kuunnella podcastejasi tai musiikkiasi SoundCloudista suoraan omasta sovelluksestasi. Voit myös integroida Spotify syötteitä, Internet radioasemia ja Deezerin.

Fanit voivat kuunnella kaikkia kappaleitasi ja ostaa niitä suoraan iTunesista.


Vapaat kädet suunnitella

Rakenna sovelluksesi miten haluat

Emme aseta sinulle mitään rajoituksia sovelluksesi suunnitteluun. Tarjoamme valmiita mallipohjia, joista saat helposti valmista aikaan tai voimme yhdessä rakentaa juuri sinulle sopivat tyylit. Kaikki on muokattavissa: värit, kuvat, tyylit. Ja tietysti natiivisovelluksena, eikä hitaana HTML5 sovelluksena.

 


Vain mielikuvitus on rajana

Linkitä olemassa olevat järjestelmäsi saumattomasti mobiilisovellukseen

Lisää omat tiedot sovellukseesi tuomalla tiedot Excel-tiedoston kautta. Voit helposti lisätä asiakasluetteloita tai tuoteluetteloita. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että voimme tuoda tietosi XML, JSON ja REST API yhteyden kautta tai käyttää julkisia ja yksityisiä verkkopalveluita.

Voimme lisätä uusia toimintoja myös JavaScriptillä oman sovellukseesi.


Mobilisoi työnkulkusi

Luo oma yrityksen sisäinen mobiilisovellus

Voit käyttää mobiilisovellustasi joko sisäiseen työnkulkuun tai ollaksesi yhteydessä yhteistyökumppaneihisi ja asiakkaisiisi. Tai näitä kaikkia.

Paranna sisäistä työnkulkua ja työntekijöidesi tavoitettavuutta. Sovellukset ovat tehokkain ja helpoin tapa kommunikoida henkilöstön kanssa, missä ja milloin tahansa. Tue työntekijöitäsi ja asiakkaitasi, mitä he tarvitsevat, kun he sitä tarvitsevat, ilman verkkoa tai verkossa.


Lähetä